Army of Two

Army of Two

Herkese Merhaba,

Günlerdir süren yorucu ve heyecanlı maraton dün nihayet mutlu sonla bitti:) Sadece 4 kazananın belirlendiği LG Life Tastes Good Championship 2011 yarışması finali dün akşam gerçekleşti. Türkiye olarak 4. Olduk!:) Çok çok çok mutluyuz.

Gün, sabahın erken saatleriyle başladı. İyi bir kahvaltıdan sonra hemen mutfağa malzemelerimizi kontrol etmeye indik. Detaylı bir kontrolden sonra yarışmanın yapılacağı salona geçip tezgahlarımızı ve kullanacağımız mutfak malzemelerini kontrol ettik. Sahneye çıkıp provalarımızı “İki kişilik ordu – Army of Two” sloganımızla yaptıktan sonra, hepimiz yarışma saatine kadar dinlenmek üzere odalarımıza çekildik.

1

Veee beklenen an geldi. Teker teker ülkeler anons edildi ve yerlerimize geçtik.

2

90 dakikalık zamanın başlaması için geri sayım yapıldı. Zil sesi ile yarışma tüm heyecanı ile başladı.

3

 

90 dakika aslında, özellikle bizim gibi mutfakla çok haşır neşir insanlar için uzun bir zaman ama maalesef durum burada aynı değil:) Her ne kadar rahat olup sanki kendi mutfağında yemek yapıyormuşsun gibi kendini rahat hissetmeye çalışsanda, sürekli etrafında dolaşan ve soru soran juri, çekim yapan kameralar, röportajlar derken zaman hızla akıp geçiyor. Bir ara mutfağa koşarken son 3 dakika dendiğini hatırlıyorum:) Tabakların süslenmesi, yemeğin tabaktaki sunumu derken tüm salon geri sayıma başladı. 5 – 4 , tezgahı sil, çöpleri at, 3- 2, bulaşıkları kurula, 1 – 0 GONG!!! Bitti! :) Derin bir nefes aldığımı ve Sevilime sarıldığımı hatırlıyorum sadece. Yemeğimiz bitti, istedikleri gibi iki tabak hazırlandı. Tezgah temizlendi, tüm bulaşıklar yıkandı, kurulandı, kaldırıldı. Ve tadım başladı…

4

 

Bu noktadan sonra artık jurinin değerlendirme yapması, bizlerin de biraz rahatlaması ve dinlenmesi için yemek ve eğlence arası verildi. Bizleri yalnız bırakmayan eşimizin, dostumuzun, kardeşimizin yanına gidebildik. Açıkçası bu süreç bana çok iyi geldi. Sürenin sonunda tekrar yerlerimize geçtik ve artık sonuçları beklemeye başladık:) 4. açıklanırken “Turkey” dendiğinde, çok samimi söylüyorum hangi ülke olduğunu anlamadım:)))) Kalbimin atışlarından kulaklarım tıkanmış:)  İşte heyecan böyle bir şey:))

Şimdi sizleri biraz o geceye ait fotoğraflarla baş başa bırakıyorum.

5

 

Yarışma boyunca yanımızda olan, canım Ayşenime, canım Aylinime, özellikle bu yarışmaya girmem konusunda beni teşvik eden canım gıda sponsorum Hilalime çok çok teşekkür ederim.

6

Desteklerini hiçbir zaman eksiltmeyen, her zaman bana yardımcı olan ve yanımda bulunan canım eşim Cüneyt’e, canım kızkardeşim Seda’ma ve o gün son anda işi çıktığı için gelemeyen ama aslında orada bizimle olup sloganımızı bulan kardeşimin eşi canım Berkay’ıma sonsuz teşekkür ederim.

7

Organizasyonun başından beri her sorunumuzu çözen, bizi rahatlatan, güler yüzünü hiç bozmayan ve yanımızda olup bize bizden daha çok güvenen sevgili Bengi Yalçın’a, WOW Hotel’in özellikle mutfağından İsmail Usta olmak üzere tüm personeline ve WOW Hotel Güvenlik Müdürü sevgili kuzen Erkan Görkem’e çok çok teşekkür ederim.

 

Gelelim sizlere. Tüm yarışma boyunca her aşamayı bizlerle yaşadığınız, takip ettiğiniz ve aynı heyecanları paylaştığınız için sonucu da dolu dolu anlatmak istedim. Tekrar herkese duaları, desteği ve tebrikleri için çok teşekkür ederim…

 

 

Yorum bırakabilirsiniz.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>