Bireysel ve Kurumsal Yemek Davetlerinin Yemek Menüleri Misafirliq.com’da

Bireysel ve Kurumsal Yemek Davetlerinin Yemek Menüleri Misafirliq.com’da

Catering firmaları özel davetler, doğum günü, nişan, baby shower gibi etkinliklerde pratik çözümler sunuyor. Yemek davetleri için açık büfe menüsü, davet menüsü, sofra menüsü ve yemek paketi gibi hazır menü seçenekleri sunan Misafirliq, masa düzeni için gerekli dekoratif ürünlere kadar her detayı düşünüyor. Türkiye’nin ilk ve tek online catering sitesi Misafirliq.com; kaliteli, taze ve birinci sınıf lezzetleri, ulaşılabilir fiyatlarla yemek davetlerine taşıyor. Yemek daveti vermek isteyenler Misafirliq.com web sitesinden hazır yemek menüleri arasından seçim yapabiliyor ya da kendi menülerini oluşturabiliyor. Yemek davetleri için özenle hazırlanmış lezzetli yiyecekler sunan Misafirliq, sitesinde servis tabağı, sofra çiçeği, çiçekli tak gibi masa düzeni ile gerekli dekoratif ürünlere de yer veriyor.

Misafirliq.com kullanıcıları, ister online olarak yemek siparişi verebiliyor, ister yemekli organizasyonları için gerekli yemek takımlarından dekoratif ürünlere kadar detaylı bir sipariş listesi oluşturabiliyor. Catering firması Misafirliq, yemek çeşitliliğinden dekoratif ürünlere kadar yemekli davetlerin ihtiyacı olan her detaya tek çatı altında yer veriyor. Online catering sitesi Misafirliq.com’da hazır yemek menülerinin yanı sıra başlangıçlar, zeytinyağlılar, salatalar, ara sıcaklar, ana yemekler, mezeler, atıştırmalıklar, i̇çecekler, şekersiz unsuz tatlar, tatlılar ve çorbalar ile yemek davetlerine özel menüler de oluşturulabiliyor. Masa süslemesinin en önemli tamamlayıcısı sofra çiçekleri, nişan, doğum günü, baby shower gibi etkinlikler için tak, çiçekli harf, karşılama panosu seçeneklerine de yer veren catering firması Misafirliq, yemek davetleri için garson hizmeti ve mangal şefi hizmeti de sunuyor.

Yemek siparişlerini hijyenik koşullarda hazırlayan ve titizlikle paketleyen Misafirliq.com’da bireysel ve kurumsal davetler için özel olarak hazırlanmış catering yemek menüleri yer alıyor. Siz de Misafirliq.com web sitesinden kendi menünüzü oluşturup, hızlı bir şekilde online siparişinizi verebilirsiniz. Misafirliq’in yemek davetiniz için garson hizmeti ya da mangal şefi hizmetlerini de tercih edebilirsiniz. Misafirlerinize lezzetli yemekler sunmak için hemen catering firması Misafirliq’ten sipariş verin.

 

Yorum bırakabilirsiniz.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>