Homend Serving Life

Homend Serving Life

Geçtiğimiz haftalarda belki de şu ana kadar aldığım en güzel etkinlik davetini aldım. Öncelikle Sevgili Eda UZUN’a içinde benim kızımın ve eşimin olduğu o güzel davet cd si için çok çok teşekkür ederim. Davet sevgililer günü içindi aslında ama hava muhalefetinden dolayı bir sonraki haftaya ertelenmişti. Zaten biz de formatı hemen “Sevgililer Haftası”na çevirdik:) Etkinliğin bu sefer en güzel yani eşli olarak katılmamızdı ve eşlerle beraber istasyonların başına geçilecekti. “Sevgi İçeceği” ve “Aşk Pastası” yapmak için.

1

Önce sevgili şefimiz ve Chef’s Table kurucusu Serkan Bozkurt bizeHomend Functionall hakkında bilgiler verdi. Nasıl kullanılacağı, diğer muadillerine göre avantajları, aparatları hakkında bilgi verdi.

2

Homend Functionall Çok Amaçlı Mutfak Robotu istediğiniz her şeye anında dönüşerek birden fazla işi aynı anda yapabiliyor ve mutfaktaki en büyük yardımcınız haline geliyor. Birden fazla işi aynı anda yapma özelliğine sahip Functionall, ihtiyaca göre blender, mikser, doğrayıcı ya da rende olabilecek şekilde tasarlandı. Çift bıçaklı Doublecut sistemi sayesinde tüm gıdaları seri bir şekilde doğrayan Homend Çok Amaçlı Mutfak Robotu,kesilen sebzelerin standart boyda olmasını sağlıyor.

3

Veee müthiş çalışma başladı:) Şefimiz Serkan Bozkurt’un bizler için hazırladığı malzemeler ile önce “Sevgi içeceğimizi” hazırladık. İçinde yok yoktu. Bir ara şöyle bir baktım da hanımlar seyrediyor ve büyük bir hevesle eşler çalışıyordu:) Her ne kadar Cüneyt biraz çekingen yaklaşsa da aletlere bence çok başarılıydı:)

 

 

 

4

 

 

 

 

5

 

Güzelce içinde passion fruit kokan sevgi içeceklerimizi içtikten sonra pastamızı yapmaya sıra geldi.

İşini oldukça ciddiye alan eşim kendince yorumladığı aşk pastasını yaparken beni hiç karıştırmadı işe:)

6

Sadece bir son rütuşlar atma gereği duydum o kadar:)

7

Veee bittiii:)

8

İstasyonlardaki çalışmalarımız bittikten sonra bizim için hazırlanan o güzel masaya geçtik. Şefimiz Serkan Bozkurt’un bizler için hazırladığı yemeklerimizi yemeğe başladık.

9

Önden meyve salatası üzerinde asma yaprağında ahtapot sarma vardı. Üzerinde balsamik soslu limon jeller ile. Tek kelime ile nefisti!

10

Arkadan Hollandaise soslu somon yedik yanında baklava yufkasında beğendi ile. Fotoğraf sanırım tüm lezzeti anlatıyor.

11

En son olarak eşlerimizle yaptığımız pastamızı yedik:)

12

Geçen günde yaşadığımız bu güzel günü bizlere tekrar yaşatan iki tane CD aldım. Birinde o günün tüm fotoları diğerinde de çok güzel bir video çekimi vardı. Ömür boyu saklayacağım harika bir hatıra oldular. Bu güzel düşünce ve yaklaşım için önce Eda UZUN’aHomend Ürün geliştirme müdürüne ve herkese çok teşekkürler:)


 

Yorum bırakabilirsiniz.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>