Özel Günlerde Yapabileceğiniz Birbirinden Eğlenceli ve Lezzetli Tarifler

Özel Günlerde Yapabileceğiniz Birbirinden Eğlenceli ve Lezzetli Tarifler

Sevdikleriniz ile özel günlerde bir araya geldiğinizde leziz ikramlıklar da hazırlamak isteyeceksiniz. Bu leziz ve eğlenceli ikramlıklar için sizlere bazı önerilerde bulunabiliriz.

  • Tencerede Sufle

tencerede-sufle-tarifi

Tencerede sufle olur mu demeyin! Elbette olur, hem de nefis olur. Sadece doğru tarifi uygulamanız gerekiyor ve doğru tarif için de Yemek.com adresine uğramanız yeterli olacak. Tencerede pişiyor olması nedeniyle fırın boş kalıyor ve fırında da o sırada başka bir tarif pişirebilirsiniz. Böylece ikramlıklarınız daha kısa sürede hazır olacak.

  • Nefis Kurabiyeler

elmali-kurabiye-yeni-one-cikan

Eğlenceli buluşmaların olmazsa olmazlarından biri de kurabiyelerdir. Kurabiyesiz arkadaş toplantıları, kutlamalar olmaz. En nefis kurabiye tarifleri ise Yemek.com adresinde sizi bekliyor. Üzümlü, çikolatalı, kakaolu, cevizli, bademli, Hindistan cevizli ya da vanilyalı kurabiye çeşitlerini şipşak hazırlayabileceğinizi belirtelim. Bu siteye uğrayarak malzeme listesine göz atın, eksikleri tamamlayın ve kolları sıvayarak hemen mutfağa girin.

  • Börek Çeşitleri

baklavalik-yufkadan-borek-one-cikan

Herkesin bir favori böreği vardır. Çoğunlukla kıymalı, ıspanaklı ve patatesli börekler tercih ediliyor olsa da peynir çeşitleri ile hazırlanan börekler de kahvaltıların yıldızı oluyor. O kadar fazla sayıda börek çeşidi bulunuyor ki kendi damak tadınıza uygun olanları seçmekte asla zorlanmazsınız. Özel günlerde rahatlıkla yapabileceğiniz ve son derece lezzetli olan börek çeşitleri de ikramlıklar listenizde mutlaka bulunmalı!

  • Kekler

yogurtlu-portakalli-kek-tarifi

Elbette masanızda kek çeşitlerinden de en az bir tane olmalı! Kakaolu, vanilyalı ve tarçınlı kekler en sevilenlerin başında geliyor. Ancak bildiğiniz gibi kek çeşitleri sadece bu sıraladıklarımızdan ibaret değil. Çok daha fazla sayıda seçenek bulunuyor ve bu seçenekleri tarifleri ile birlikte gözden geçirmek için Yemek.com adresine uğrayabilirsiniz. Malzeme listesi, yapılışı ve püf noktaları detaylıca aktarıldığından anında tarifi kavrayabilir ve başarıyla uygulayabilirsiniz.

  • Poğaça

pastane-pogacasi-one-cikan-yeni

Evde süt olmasına gerek yok, su ile yapılan poğaça çeşitleri bile var. Eğlenceli şekiller vererek de pişirebileceğiniz poğaça tariflerine de söz ettiğimiz site üzerinden ulaşabilirsiniz. Süsleme için de susam ya da çörek otu kullanabilir, poğaçalarınızın iştahları kabartan bir görünüm kazanmasını sağlayabilirsiniz. Daha farklı ikramlık çeşitlerine de masanızda yer verebilirsiniz.

  • Salatalar

nohut-salatasi-yeni-one-cikan

Patates salatası, mercimek salatası gibi salata çeşitleri de hızla yapılabilen eğlenceli ikramlıklardan biridir. Özellikle hamur işi tüketmek istemeyenler, diyette olanlar için masanızda birkaç salata çeşidi bulundurmak isterseniz hangi adrese uğramanız gerektiğini biliyorsunuz.

 

Yorum bırakabilirsiniz.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>