Hataykoy.com Hatay’ın Yöresel Ürünlerini Kapınıza Getiriyor

Hataykoy.com Hatay’ın Yöresel Ürünlerini Kapınıza Getiriyor

Günümüzde birçok sektör online mağazacılık girişimleri ile dikkat çekiyor. Yöresel ürün alışverişi anlamında hızlı, kolay ve güvenli alışverişin adresi olan Hataykoy.com web sitesi de Hatay yöresine ait ürünlerin tedarik edilmesinde önemli bir yere sahip. Hatay yöresinden lezzetlerle mutfağına lezzet ve doğallık katmak isteyenler; süt ürünleri, salça ve soslar, geleneksel Hatay zeytinyağı, dalından sebze ve meyveler, Hatay’ın meşhur künefesi gibi birçok yöresel ürünü Hataykoy.com web sitesinde bulabiliyor.

Kapıda teslim ve farklı ödeme seçenekleriyle Hatay yöresel ürünlerinin online mağazası Hataykoy.com; güneşte kurutulan Hatay domates ve biber salçaları, meşhur halhalı zeytinlerinden elde edilen Hatay zeytinyağı, salamura yaprak, yöresel sürk, çökelek, biber salçası ve yöresel baharat çeşitleri gibi daha birçok meşhur lezzeti satın almanın en kolay ve hızlı yolu. Hataykoy.com’da süt ürünleri, reçeller ve soslar, dalından sebze ve meyveler, kahve, sabun ve Hatay’ın meşhur künefesi, kömbe, kahke, menengiç kahvesi, saç ekmeği gibi yine birçok yöresel ürün de Hatay’ın yöresel lezzetleri de bir araya geliyor.

17 kategori seçeneği ile hızlı ve güvenilir alışveriş fırsatı sunan Hataykoy.com’da aradığınız ürünü çok kolay bir şekilde bulabilirsiniz. İsterseniz, aradığınız ürünü arama çubuğuna yazarak bulabilir, isterseniz de kategoriler arasında bir tura çıkarak farklı yöresel ürünleri de yakından tanıma fırsatı bulabilirsiniz. Hatay salamura peyniri, sürk ve meşhur künefe peyniri siparişi vermek istiyorsanız “Süt Ürünleri” kategorisinde aradıklarınızı ve yöreye ait diğer süt ürünlerini bulabilirsiniz. Web sitedeki “Hatay Künefe” kategorisinde ise pişirilmeye hazır künefe tatlısının yanı sıra künefe peyniri ve tel kadayıf gibi künefe malzemelerini de bulabilirsiniz. Hataykoy.com’un “Zeytin ve Zeytinyağı” kategorisinde ise soğuk sıkım zeytinyağı, kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi yöresel zeytin çeşitleri yer alıyor.

Hataykoy.com’da ürün görseline tıkladığınızda “Ürün Detayı” alanında yöresel lezzetlerin hangi aşamalardan geçtiğini öğrenebilirsiniz. Domates ve biber salçalarının hangi geleneksel yöntemlerden geçtiği, Hatay zeytinyağının üretim aşaması gibi faydalı bilgileri de yöresel ürün marketinizde öğrenebilirsiniz.

Hataykoy.com siparişlerinizde online kredi kartı, banka havalesi, kapıda nakit ödeme gibi farklı ödeme seçeneklerinden birini tercih edebilirsiniz.

 

Yorum bırakabilirsiniz.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>