Yöresel Organik Ürünler Gurmemarket.com ile Kapınızda

Yöresel Organik Ürünler Gurmemarket.com ile Kapınızda

Yöresel ve organik ürünlerden vazgeçemeyenlerin alışveriş durağı olan Gurme Market birçok yöreden özenle seçilmiş doğal ve katkı içermeyen ürünleri  internet üzerinden online satışa sunarak evlerine kadar ulaştırıyor. Sunduğu tüm ürünleri Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın onayı altında organik tarım koşullarına uygun olarak üreten ve hazırlayan www.gurmemarket.com, onaylanmamış ve sertifikasız hiçbir ürünü satmamakla birlikte Antep, Hatay, Maraş, Urfa yörelerinden lezzetlere de sanal mağazasında yer vermekte.

Gaziantep’in eşsiz tatlısı antep baklavasından vazgeçemeyenler ister yarım kilo ister 2 kilo sipariş vererek antep baklavasının her çeşidini gurmemarket.com’dan satın alabilir. Gurme Market’in baklava dünyasında fıstıklı baklava, kare baklava, havuç dilimi, fıstık sarma gibi Antep lezzetleri yer alıyor.

Gurmemarket.com kuru meyve sebze siparişlerinizi de kapınıza getiriyor. Her türlü baharat ve Antep ürünlerinin satıldığı Gaziantep Elmacı Pazarı’ndan temin edilen kuru sebze ürünlerini sanal mağazada temin etmeniz söz konusu. Hurmadan blueberry kurusuna, çilek, kavun, kayısı, incir kuruları ve daha birçok kuru meyve çeşidi bulabileceğiniz gurmemarket.com siparişlerinizi Gaziantep’ten paketleyerek adresinize gönderiyor.

Birçok ürün grubundan alışveriş yapabileceğiniz sanal mağazada kuruyemiş çeşitleri de mevcut. Evinizde yapacağınız baklavanın Gaziantep’e özgü bir lezzet taşımasını istiyorsanız, Antep’e özgü birinci sınıf bir ürün olan öğütülmüş iç antep fıstığı satın alabilirsiniz.

Kahvesini yapabileceğiniz menengiç, Gaziantep’te özel yöntemlerle kurutulan protein kaynağı besni üzümü, karşık naturel kuruyemiş, kahve çekirdeği, keçiboynuzu gibi ürünleri de Gurme Market’te bulabilmek mümkün.

Gurme Market geniş bir ürün çeşitliliğine sahip. Organik ürünler arayanlar baharat, bakliyat, bal, reçel, marmelat, içecek, kudret narı, sağlık ve güzellik için ürünler, şifalı bitkiler, şifalı yağlar, tahin, pekmez, helva, tatlı ve zeytinyağı gibi ürünleri sanal mağazada bulabilir ve sipariş verebilir.

http://www.gurmemarket.com sanal mağazasından satın alacağınız ürünleri siteye üye olarak, temin edebildiğiniz gibi üye olmadan da ad soyad, adres, telefon bilgilerinizle birlikte marketin banka hesabına ücreti yatırarak sipariş verebiliyorsunuz. Sitede kredi kartı ile de ödeme yapma imkanınız da bulunuyor.  50 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücreti Gurme Market tarafından karşılanmakta. En fazla 2 gün içinde kapınızdan teslim alabileceğiniz ürünler titizlikle paketlenerek size ulaştırılıyor.

 

Haydi alışveriş zamanı:)

 

 

Yorum bırakabilirsiniz.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>