23 Nisan Ulusal Egemenli ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenli ve Çocuk Bayramı

Herkese kocaman bir merhaba:) Ewet bugün 23 Nisan ve neşe doluyor insan:) Öncelikle başta çocukların olmak üzere, herkesin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum. Sadece çocukların değil, kendini çocuk hisseden tüm neşeli insanların da kutlu olsun benim gibi:)

Bugünün benim için ayrı bir yeri daha var tabi:) Aynı zamanda da benim evlilik yıldönümüm. 8 senemiz bitti. 8 sene önce bugün bir telaş bir telaş:) O yüzden de bizim evde bugün bayağı bir şenlik var:)

4

Bu arada paylaştığım fotoğraflardan da anlayacağınız üzere, Planet Mutfak’taki “Tümay’ın Mutfağı” programımda bugün minik şeflerim var:) Adet olduğu üzere, ben de bu 23 Nisan’da koltuğumu miniklere verdim. Onlarda tüm özgün çalışmaları ile marifetlerini sergilediler.

3 s

Minik şeflerimden biri kızım Simay, diğeri de arkadaşı Doğa’ydı:) 3 yaş ile çekim yapmak çok eğlenceli oldu. Sanırım şu ana kadar çektiğim en keyifli, en bir sonraki adımı kestiremediğim, en doğal program olduJ Bugün saat 12:20 – 15:50 ve 20:00 da Planet Mutfak’ta “Tümay’ın Mutfağı” programımda izleyebilirsiniz.

2

1

Tekrar herkese iyi tatiller ve iyi bayramlar diyor, çekimlerim esnasında bana destek olan, tüm stüdyo süslemelerimizi yapan canım arkadaşımEvren – Moneta Organizasyon’a ve muhteşem pastamızın sahibi Deniz Butik Pasta’ya çok teşekkür ediyorum:)

 

Sevgiler…

 

Yorum bırakabilirsiniz.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>