Silverline ile En Başarılı Yemek Yarışması Başlıyor

Silverline ile En Başarılı Yemek Yarışması Başlıyor

Geçtiğimiz hafta sonu sevgili Gülhan Kara ile çok güzel bir yemek etkinliğinde buluştuk. Başlıktan da aslında özünü anlattığım gibi çok da güzel bir yemek yarışmasının duyurusunu aldık.

1

Çok güzel bir sofra ile karşılandığımız mekan Silverline Info Center. İçerisi oldukça ferah ve ürünleri çok detaylı bir şekilde görebileceğiniz şekilde dizayn edilmiş. Ayrıca da şık bir mekan. Hem sohbet edip hem de Gülhan Kara ile beraber çok lezzetli bir elmalı tart ve ıspanaklı kiş hazırladık.

2

 

3

 

4

Bu güzel lezzetlerin tariflerini önümüzdeki günlerde sizlerle paylaşacağım.

 

Gelelim yarışmanın detaylarına;

 

Birbirinden şık tasarımları ile mutfakta hanımların gönlünü fetheden Silverline, şimdi de “En Başarılı Fırın Yemekleri Yarışması” ile mutfaklardaki kahramanların lezzetlerini paylaşıyor. Yemek kesinlikle “Ana Yemek” olacak.

Ankastre mutfak ürünleri markası Silverline’ın sponsorluğu ve Chef’s İstanbul Mutfak Atölyesi’nin katkıları ile bu sene ilki düzenlenen “En Başarılı Fırın Yemekleri Yarışması” yarın başlıyor!

Mutfakta kendine güvenen, özellikle fırın yemekleri konusunda “en iyi benim” diyen, özgün ve yaratıcı tarifler üretebilen herkesiwww.facebook.com/SilverlineAnkastre adresi üzerinden kendi tariflerini paylaşmaya bekliyoruz.

1 Mart – 15 Nisan tarihleri arasında Silverline’ın facebook sayfası üzerinden toplanacak başvurular Mutfak Koçu Gülhan Kara tarafından değerlendirilecek. Finalist olarak seçilen 10 yarışmacı, tariflerini Chef’s İstanbul Mutfak Atölyesinde birebir uygulayarak büyük ödülleri kazanmak için yarışacak.

İlk 3’e giren finalistlerin birbirinden şık ödüller kazanacağı yarışmada;

Birinci SLV 240 fırının; İkinci AS 126 F ocağın; Üçüncü ise Crystal Line Inox aspiratörün sahibi olacak.

5

 

Sonuç olarak yukarıda belirtilen facebook adresinden göndereceğiniz tüm fırın yemekleri Gülhan Kara tarafından değerlendirilip finalistler belirlenecek. Herhangi bir facebook oylaması yok. Mutlaka bir tarif gönderilecek diye bir kural da yok. İstediğiniz kadar tarif gönderebilirsiniz. Yine de sorularınız olursa bana yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım.

 

Katılımlarınızı bekliyoruuuzzzz:)

 

Yorum bırakabilirsiniz.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>