Milföylü Chicken Kievski

Milföylü Chicken Kievski

Herkese günaydııııın. Bu kadar az malzeme ile bu kadar lezzetli ama doyurucu bir yemek olur mu demeyin. Iglo ile olur. Iglo dört yeni tavuk çeşidi çıkardı. Chicken Kievski, Chicken Nuggets, Chicken Fingers, Piliç Köfte. Iglo aşığı eşim tabii ki hemen hepsinden aldı ve sıra ile hepsini denemeye başladık. İşte bunlardan ilki ile karşınızdayım bugün.

Chicken Kievski, içinde mozeralla peyniri, yaprak ıspanak, süt proteini ve tereyağı olan marine edilmiş bir göğüs fileto. Bildiğiniz gibi Igloürünlerinin en önemli ve benimde en beğendiğim özelliği mutlaka kızartmak zorunda değilsiniz. Bu yeni çıkan ürünler içinde bu geçerli. Fırında 20 dakikada mis gibi pişiyorlar. Lafı daha fazla uzatmadan ben hemen bu çok pratik ve lezzetli tarifime geçmek istiyorum.

 


Malzemeler

4 kişilik

1 paket Iglo Chicken Kievski

8 adet Iglo milföy

 

Yapılışı

Oda sıcaklığında yumuşattığınız milföyleri merdane yardımı ile bir miktar genişleterek, tavuklarınızın içine sığacağı bir büyüklükte dikdörtgen şekline getirin.

İlk milföyü tepsinize koyup üstüne tavuğunuzu yerleştirin ve üzerine diğer milföyünüzü kapatın.

Kenarlarının açılmaması için (Iglo milföyler çok kabariyor) çatalla kenarlarını ezin.

2

Diğer milföyleri de tavuklarla aynı şekilde kapattıktan sonra, fırında 20 dakika pişirin.

Yanında mis gibi bir bulgur pilavı ve salata ile sıcak servis yapın.

 

Afiyet olsun…

 

 

 

Yorum bırakabilirsiniz.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>