Elektrikli Ev Aletleriyle Mutfak İşleri Keyfe Dönüşüyor

Elektrikli Ev Aletleriyle Mutfak İşleri Keyfe Dönüşüyor

Elektrikli Ev Aletleriyle Mutfak İşleri Keyfe Dönüşüyor

Arnica, 1962 yılından bugüne elektrikli ev aletleri denince akla gelen ilk marka olmayı sürdürüyor. Ürün geliştirme alanına yaptığı yatırımlarla ve AR-GE’ye ayırdığı büyük bütçeyle tanınan Arnica, tasarladığı ilk narenciye sıkacağı, ilk et kıyma makinesi gibi özel ürünler sayesinde küçük ev aletleri alanındaki başarısını kanıtlıyor. 1962 yılında başlayan Arnica serüveni; pişirme kızartma ürünleri, ev gereçleri, kişisel bakım aletleri, mutfak aletleri ve aksesuarları gibi çok sayıda ürün grubuyla devam ediyor. Siz de eviniz için en güvenilir yardımcılara Arnica koleksiyonları arasından ulaşabilirsiniz.

 

Kullanışlı Elektrikli Ev Aletleri Sayesinde Mutfağınızın Maestrosu Olun

Küçük ev aletleri, günlük yaşamın temposunda zaman alan ve yorucu  mutfak işlerini kolaylıkla kotarmanızı sağlıyor. Dostlarınıza ve sevdiklerinize çeşitli ikramlar hazırlarken yapmanız gereken; çırpma, ölçme, karıştırma, doğrama gibi işleri profesyonel mutfak aletleri yardımıyla hiç zorlanmadan yapabilir, mutfağınızı keyifle yönetebilirsiniz.

Çelik kıyıcı özel silindirleriyle çalışan ve kendi kendini bileyebilen bıçaklarıyla Arnica et kıyma makineleri, et kıyma gibi zorlu bir işi saniyeler içerisinde gerçekleştiriyor. Mutfağınızda en fazla ihtiyaç duyduğunuz ürünler arasında yer alan mutfak terazisi, hassas ölçümlemelerinizi titizlikle yapıyor. Özel tariflerinizi hiçbir malzemeyi atlamadan tam kıvamında tutturmanıza yardımcı olan mutfak tartıları, çekici renkleriyle de mutfak dekorasyonunuza şıklık katıyor.

 

Arnica blender modelleri

Arnica blender modelleri

 

Ev yapımı zeytinli ekmekler, özel tarifli kekler hazırlamak istediğinizde mikserler; yoğurma, çırpma, karıştırma gibi işleri sizin yerinize üstleniyor. Böylece; kokteyller, meyveli yoğurtlar, tart ve krem şantiler hazırlamak da bir zevk halini alıyor. Hamur karıştırma, dilimleme ve rendeleme gibi karmaşık işlemlerde, mutfak robotları paslanmaz çelik bıçakları ve özel aparatlarıyla imdadınıza yetişiyor. Karıştırma, parçalama, öğütme işlemlerinizde kaymaz tabanlı blender modelleri en becerikli mutfak asistanlarınız arasında yerini alıyor. İleri teknoloji ürünü rondo modelleri ise ergonomik dizaynlarıyla beğeni toplarken; karıştırma, doğrama, dövme ve kıyma gibi zorlu işleri saniyeler içinde gerçekleştiriyor. Mutfak işlerinizi hızlıca organize etmek ve sevdiklerinize birbirinden leziz sunumlar hazırlamak için Arnica Panna el blender seti gibi pek çok işi bir arada halleden ya da Arnica Rapid mini doğrayıcılar gibi küçük ama işlerinizi kolaylaştıran elektrikli ev aletlerini inceleyebilir, mutfak konseptinize en uyan modeller arasından seçim yapabilirsiniz.

 

Mutfak Terazisiyle Hassas Ölçümlemeleri Saniyede Yapın 

İkramlar hazırlamayı ve detaylı tariflerle özel menüler sunmayı seven kişileri en zorlayan şeylerin başında yazılı veya sözlü yemek tariflerini tutturmak geliyor. Kimi zaman defalarca denense bile, uygulanan tarifin sonucunda istenen o özel kıvam ya da lezzet bir türlü yakalanamıyor. Halk arasında “göz kararı” veya “aldığı kadar” şeklinde ifade edilen ölçüler, tartı kullanarak hassas ölçümleme yapılmadığında tutturulamıyor. İleri teknoloji ürünü mutfak tartısı modelleri, yaptıkları hassas ölçümlemelerle beş yıldızlı otel mutfağı tariflerini dahi kolaylıkla hazırlamanızı kolaylaştırıyor. Arnica mutfak tartıları şık tasarımları ve yenilikçi dizaynlarıyla olduğu kadar, hassas ölçümleme özellikleriyle de mutfağınıza değer katıyor. 5 kilograma kadar olan tüm ölçümleme işlerinizde size zaman kazandıran tartı modelleri olduğu gibi, ölçme kapsız tartı modelleri de elinizin altındaki en pratik yardımcılarınız oluyor.

Arnica rondo

Arnica rondo

Yeni nesil mutfak tartıları, özel tasarımlı ölçme kaseleriyle hassas ölçüm gerektiren tariflerde işinizi kolaylaştırıyor. Elektronik mutfak tartıları ise mutfağınızda kabloların yarattığı görüntü kirliliğini ortadan kaldırıyor. Yeni tarifleri denerken “Acaba tutturabilecek miyim?” kaygısına son veren mutfak terazileri, dijital kontrol panelleriyle  hassas ölçümlemelerde hata yapma riskini ortadan kaldırıyor. Siz de kendi mutfağınızda hassas ölçümler yaparken hızlı sonuç almak ve kolay kullanımlı bir mutfak terazisiyle favori yemek tariflerinizi hazırlamak istiyorsanız, Arnica mutfak tartısı modelleriyle şimdi tanışabilirsiniz.

 

Tost Makinenizle Pratik Atıştırmalıkları Dakikada Hazırlayın

Aniden bastıran atıştırma krizlerinde veya sabah kahvenizi tamamlayacak bol malzemeli bir sandviç ihtiyacınızda tost makinesi en hızlı ve en pratik yardımcınız oluyor. İşe gitmeden hızlıca yiyebileceğiniz tostlar veya çocuklarınızın okul dönüşü severek tüketecekleri sağlıklı mini kanepeler dakikada hazır oluyor. Özgün tasarımlı ve üstün teknoloji ürünü tost makineleri, yer kaplamayan boyutları, kullanışlıkları ve pişirme kapasiteleriyle elektrikli ev aletleri arasında yoğun ilgi görüyor.

Tost, sandviç ve kanepeleri saniyeler zarfında hazırlamanın ötesinde, granit tost makinesi modellerini tavuk, et ve sebze yemekleri pişirirken de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Izgara lezzetlerini kendi mutfağınızda bir ocak başı restoran performansıyla sunmayı planlıyorsanız granit tost makinesi modellerinin ergonomik ve mutfak dostu özellikleriyle sevdiklerinize sağlıklı ve leziz ikramlarda bulunabilir; mutfağınızda en sıkışık zamanlarda bile harikalar yaratabilirsiniz.

Damaklara hitap ettiği kadar birbirinden çekici renkleriyle göz zevkinize de seslenen bu inovatif tost makineleri, 180 derecelik açılabilir üst gövdeleriyle mangal keyfini ailenize evinizin konforlu ortamında sunmanızı sağlıyor. Granit ızgaralı tost makinesi modelleri, yanmayı ve yapışmayı önleyici plakalarıyla pişirme sürecinde sağlıklı ve hijyenik bir kullanım sunuyor. Pişirme sonrası bulaşık makinenize rahatlıkla yerleştirilebilen modeller, çıkarılabilir aksamlarıyla kolayca temizleniyor.

Farklı ısı ayarlarıyla kullanabileceğiniz tost makineleri, pişirdiğiniz yiyeceğin türüne göre ısı ayarını kolaylıkla yapabilmenizi sağlıyor. Isı ayarını seçtikten sonra ise termostat ayarı sayesinde seçtiğiniz ısıyı sabitleyebilir; aynı anda 6 tostu pişirebilen modellerle geniş ailenize ve konuklarınıza pratik lezzetler sunabilirsiniz.

Hem tost makinesi hem ızgara olarak kullanılabilen modeller mutfağınızda yerden tasarruf sağlıyor. Tek ürünle sayısız yemeği pişirmenizi sağlamak için Arnica Tostit granit ızgaralı tost makinesi çeşitlerine göz atabilir, renkli elektrikli ev aletleri arasından sizin için en uygun olanı seçebilirsiniz. 

Arnica elektrikli ev aletleri

Arnica elektrikli ev aletleri

Kızartmalarda Koku Sorunundan Arnica Fritözle Kurtulun

Dönem dönem farklı yemek pişirme yöntemleri öne çıksa da kızartmalar kalabalık sofraların vazgeçilmez parçası olmaya devam ediyor. Her yaş grubundan lezzet sever kızartma ikramlarını beğeniyle tüketirken kızartma yönteminin sağlık ve hijyen riskleri de gündeme geliyor.

Yeni nesil fritöz modelleri, kızartmalarla donatılmış bir sofranın keyfini sevdiklerinizle paylaşmanız için sağlık, lezzet, kullanışlılık ve kaliteyi bir arada sunuyor. Konuklarınıza hazırlayabileceğiniz besinlerin miktarına göre farklı pişirme kapasitelerine sahip fritöz modellerini birbiriyle karşılaştırabilirsiniz. Üstün kalite standartlarıyla üretilmiş özel fritözlerden birine sahip olmak ve leziz kızartma yemekleri ikram etmek istiyorsanız farklı ihtiyaçlara cevap veren fritöz modellerini inceleyebilirsiniz.

Fritöz performansı söz konusu olduğunda besinlerin hızlı ve sağlıklı şekilde pişirilmesinin yanı sıra mutfağınızda kızartma kokusu sorunu yaşanmaması da önem kazanıyor. Fritözünüzün hem leziz kızartmalar hazırlamasını hem de kokusuz ve pratik bir kullanım sunmasını tercih ediyorsanız farklı ebat ve özelliklerdeki fritöz modellerine göz atabilirsiniz. Koku oluşumunu önleyen filtreleri sayesinde mutfağınızda koku yapmayan fritöz modelleriyle kızartma pişirme rahatlığını yaşayabilir; çıkarılabilir aksamlarıyla fritözünüzü kolayca temizleyebilirsiniz.

Özel kızartma sepetleri, çıkarılabilir  yağ toplama hazneleri ve tutma kollarıyla olası ev kazalarını da önleyen fritöz modelleri, leziz kızartmaları sorunsuzca hazırlamanızı kolaylaştırıyor. Sökülebilir kapakları ve yapışmaz kızartma kazanlarıyla kullanım sonrası kolay temizlenebilirlik de sunan fritözler, sahip oldukları yüksek enerji gücü ve geniş yağ kapasitesiyle de bir fritözden bütün beklentilerinize cevap veriyor. Üstün teknoloji ürünü fritöz modelleriyle kızartma menülerinizi çeşitlendirebilir, en sevilen kızartmaları kolayca hazırlayabilirsiniz.

Yenilikçi tasarımları, üstün performansları, pratiklik ve kullanışlılıklarıyla elektrikli ev aletleri yaşamınızı kolaylaştırıyor. Yeni nesil küçük ev aletleri, inovatif özellikleri kadar şıklıkları ve ergonomileriyle de çok tercih ediliyor. Fritözden tost makinesine, mutfak terazisinden rondolara birbirinden kullanışlı Arnica elektrikli ev aletlerinden en beğendiklerinizi şimdi satın alarak leziz sunumlar hazırlayabilir; mutfakta geçen zamanınızı bir keyfe dönüştürebilirsiniz.

 

 

Yorum bırakabilirsiniz.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>