Golf Maraşım Lezzette Fark Yaratıyor!

Golf Maraşım Lezzette Fark Yaratıyor!

Herkese merhaba:)  Bugün sizlere aslında bir yaz tatlısı olarak bilinen ama günümüzde artık kış aylarının bile vazgeçilmez tatlılarından biri olan dondurmadan bahsetmek istiyorum. Ama herhangi bir dondurmadan değil, Golf Maraşım’dan:)
Özellikle içinde olduğumuz bu sıcak yaz aylarında, bir dondurma ile serinlemeye kim hayır diyebilir ki? Aslında günümüzde, dondurma yapmanın birkaç yöntemi var. İçinde kullanılan malzemelerde birbirine göre ufak farklılıklar gösteriyor. Dondurma hakkında çok fazla bilgi sahibi olmak zorunda değilsiniz ancak şunu mutlaka bilin ki; en lezzetli dondurma, kesinlikle ve kesinlikle keçi sütü ile yapılandır. Keçi sütü ve içine katılan salep ile.

004

İşte Golf Maraşım dondurması da, bu eşsiz lezzetini ve yoğun kıvamını taze keçi sütü ve salepten alıyor. Bu sayede Maraş dondurması, lezzet bakımından bir tık üste çıkıyor:) Peki Maraş dondurmasını diğer dondurmalardan ayıran en önemli farklar nedir derseniz;

Çiğnenebilen sakız gibi yoğun bir kıvam alıyor olması,
Keçi süt içeriyor olması ve en önemlisi de çatal bıçak ile yeniyor olmasıdır:)

%100 Maraş üretimi olan Golf Maraşım dondurmaları, aynı zamanda Maraş’ın keçi sütü ile salebini özel bir üretim tekniği ile birleştiriyor.

İçinde olduğumuz mübarek Ramazan ayında, hem midenizi yormayacak, hem de lezzetli, nefiss Maraşım dondurmalar ile birbirinden farklı tarifler yaratabilirsiniz. İşte size, iftar sofralarınız için, videosu ile izleyebileceğiniz güzel bir tarif:)

DONDURMALI TATLI BÖREK;

tatlı borek

Tarif %100 lezzet garantili çünkü orijinal maraş dondurmasını sadece Golf üretiyor. Bunu da ek bilgi olarak belirtmek istedim.

002

Ramazan’da Golf Maraşım ile yapılan pratik tarifler hazırlayarak, uzun yaz günlerinde oruç tutan herkes, hem kendine, hem de sevdiklerine, lezzetli ve pratik sunumlar hazırlayabilir.

 

son foto

Afiyet olsun…

 

Yorum bırakabilirsiniz.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>