Benim Annem Güzel Annem

Benim Annem Güzel Annem

Herkese kocaman bir merhaba. Bugün sizlere, hayatımızın belki de en önemli insanlarından, annelerimizden bahsedeceğim. Genel olarak herkes anneler kıymetlidir, anneler şefkatlidir, anneler önemlidir der ama bunu gerçekten yürekten hissetmek bence hiç de söylendiği kadar kolay değildir. Birçoğumuz gibi bunu bende anne olunca daha iyi anladım.

Annelik, daha evlatları karınlarına düştüğü anda başlıyor. İlk öğrendiğin anda başlıyorsun aslında değişmeye. İçtiğin kahveden, yediğin yemeğe, sevincine, mutluluğuna, hareketlerine dikkat etmeye. Doğduktan sonra da, aldığı nefesten, minicik ellerine kadar gözünü ayırmamacasına kendini unutuyorsun. Sanki daha önce hiçbir iş yapmıyormuşsun da asıl şimdi hayatın dolmuş gibi. Tam gazı bitti derken, ilk dişin çıkması, tam dişleri atlattık derken ilk adımlar, tam yürümeye başladı derken ilk kelimeler, tam konuşuyor derken, koşturmacalar, birde bakmışsın ki kocaman olmuş. Yani bizler gibi. Ama hala onların gözünde çocuk değil miyiz:) Hala bizden haber alamadıklarında merak edip aramazlar mı? Hala hava birden soğuduğunda arayıp sıkı giyinmemizi söylemezler mi? Hala sesimizin tonundan canımızın sıkılıp sıkılmadığını ilk onlar anlamaz mı? Hasta olduğumuz zaman, ilaç saatimizi biz unutsak annemiz unutmaz. Annelerin gözünde hala büyümediğimizi bilmek aslında benim için çok keyifli:)

Hele bir de anne yemekleri yok mudur kimsenin yarışamadığı:) Bana mısın diyen şefin bile daha lezzetli yapamadığı:) Çorbalar, minicik yaprak sarmaları, kokusu bütün evi kaplayan havuçlu kekleri. Aynı tarifi sen yapsan tutturamadığın:) O göz kararı ölçülerle yapılan nefis yemekler. Kısacası var mıdır anne tarifinin üstüne:) İşte anneleri farklı kılan bir özellik daha:)

Boşuna dememişler “Cennet annelerin ayakları altındadır” diye. Tabii ki babaların da emeği çok ama anneler bir başka. Anne kokusu bir başka:) İşte bu sebepten, yaklaşan Anneler Günü için, yaptıklarına karşılık değil tabi ama, yine de bir nebze mutlu edebilmek için, birbirinden güzel hediyeler almanız mümkün. Alışverişin uğurlu adresi n11.com, birbirinden güzel Anneler Günü Hediyeleri için hazır:) Giyimden ayakkabıya, kozmetikten elektronik eşyalara kadar her çeşit ürün bulabileceğiniz n11.com da, mutlaka annenize uygun bir hediye vardır.

n11_200

Annelerimizin kıymetini yaşarken bilmeli, onları incitmemeli ve üzmemeliyiz. Tüm hayatı boyunca bizleri koşulsuz düşünen ve seven annelerimizi sadece yılda bir gün değil, her gün sevdiğimizi hissettirmeliyiz. Anne sevgisi, bir insanın sadece annesinden görebileceği bir sevgidir.

Annenize kendiniz için özel olduğunu hissettirmeye bugünden başlayın ve anne sıcaklığındaki mis gibi kampanyalarla dolu n11.com’u ziyaret edin. Annenizin zevkine ve bütçenize uygun seçenekler mutlaka bulacaksınız.

Tüm annelerin ve anne adaylarının “Anneler Günü” kutlu olsun…

 

Sevgiler…

 

Yorum bırakabilirsiniz.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>