Espresso Perfetto

Espresso Perfetto

Kahve içmek birçoğumuz için bir tutkudur. Yaşam tarzıdır. Keyiftir. Özellikle de son yıllarda ülkemizde de sadece Türk kahvesi değil, birçok kahve çeşidine büyük ilgi olmakta ve barista eğitimleri yoğun talep almaktadır. Benim de şimdi, sizlere, özellikle de espresso kahve tutkunlarına, baristalara özel bir haberim var:)

Tüm kahveseverler için Espresso Perfetto artık Türkiye’de. İtalyan espresso kahve makineleri, kahve öğütücüleri, kahve yapım aksesuarları, 50’yi aşkın espresso kahve çeşitleri ile kalite/fiyat performansı doğrultusunda en doğru makine ve ekipman seçiminin yapılabilmesi için destek alabileceğiniz her şey burada.

Online satış mağazamızda, Rocket Espresso MilanoBFC Italia, IsomacLa Pavoni gibi kalitesi ve güvenilirliği ile lider konumda olan espresso kahve makineleri ve dünyanın en iyileri arasında sayılan İtalyan Mazzer ve Macap kahve öğütücülerini bulacaksınız.

İyi bir kahve hazırlamak için makine, öğütücü ve taze çekirdek kahvenin yanısıra ihtiyacınız olabilecek çeşitli barista aksesuarlarını da sitede bulabilirsiniz.

1

 

 

 

Yorum bırakabilirsiniz.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>