Yuva Maya ile Abartmadık Kabarttık

Yuva Maya ile Abartmadık Kabarttık

Geçtiğimiz hafta çok çok istediğim ve ilk mail geldiğinde inanılmaz sevindiğim bir etkinliğe katıldım. Maya ile geçen sene Yuva Maya’nınMayalı Tarifler yarışması ile tanışmıştım. 5. Olduktan sonra da mayalı tarifler yapmaya başladım. Zaman zaman da belirtirim hatta, bayılıyorum bu mayaya, bırakıyorsun geldiğinde 2 katı olmuş:) Harika bir şey:) Öğrenmek istediğimde çok şey vardı. O yüzden de tüm gün sürecek bu güzel etkinlik için Ümraniye yollarına düştüm sabah erkenden:)

1

Önce sıcacık fırından yeni çıkmış kruvasanlarla karşılandık. Bizlerle sohbet edilirken hem çaylarımızı içtik hem de kuruvasanlarımızı yedik.

2

Sonra da Yuva Maya’nın Poğaça Karışımı ile güzel poğaçalar yaptık.

3

Yüksek lifli karışımı ile çeşit çeşit pizzalar hazırladık. Diet olması için üzerini sebzelerle doldurduk.

4

Yine yüksek lifli karışımı ile galetalar yaptık. Galeta yapmak meğerse ne zahmetli bir işmiş. Hani Makaron kursuna gittiğimde kesinlikle parasını hak eden bir tatlı demiştim ya, yazık ki bu durum galeta için geçerli değil. O kadar uğraş, yuvarla, pişir, çoğumuz fırınlarda bakar geçeriz:) Kesinlikle galetaya bakış açım değişti:)

5

Glutensiz karışım ile yaptığımız nefis browni.

6

 

Vee ekmekler… Çeşit çeşit model model:)

7

 

Açıkçası ilk binaya girdiğimde böyle güzel, hijyenik ve bu kadar profesyonel bir yere gireceğimi düşünmemiştim. Çok etkilendim ve de çok çok beğendim! İşini bu denli ciddi yapan firmalarla tanıştığım ve de çalıştığım için çok mutluyum. Bu fotoğraflarda gördüğünüz lezzetlerin tariflerini paylaşacağım sizlerle. İzlemede kalın:)

8

Bu güzel davet için başta sevgili Nur’cuğuma (tanıdığım en keyifli, en neşeli insanlardan biri), sevgili Emra Hanım’a ve bizimle bütün gün ilgilenen tüm Yuva Maya çalışanlarına teşekkür ederim…

 

Başka etkinliklerde görüşmek üzere…

 

Yorum bırakabilirsiniz.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>